Να στείλετε μήνυμα
aboutus

TMTeck Instrument Co., Ltd

TMTeck Instrument Co., Ltd TMTeck Instrument Co., Ltd TMTeck Instrument Co., Ltd TMTeck Instrument Co., Ltd TMTeck Instrument Co., Ltd
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: TMTeck
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Co. οργάνων TMTeck, ΕΠΕ (εφεξής: TMTeck) είναι κατασκευαστές και προμηθευτές ενός κύριοι NDT στο Πεκίνο Κίνα και παρέχει τις καινοτόμες τεχνολογίες και την περιεκτική τεχνογνωσία στους πελάτες οφελών σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Μέχρι τώρα, TMTeck είναι ενεργό στους τομείς των technology-driven λύσεων επιθεώρησης που παραδίδουν την παραγωγικότητα, την ποιότητα και την ασφάλεια.

Άρχισε από τους υπερηχητικούς μετατροπείς και ο μετρητής πάχους επιστρώματος, τώρα TMTeck έχει αναπτύξει περισσότερες από 10 σειρές δοκιμής των οργάνων, συμπεριλαμβανομένου του υπερηχητικού ανιχνευτή ρωγμών, ντύνοντας το μετρητή πάχους, τους ελεγκτές σκληρότητας, τον υπερηχητικό μετρητή πάχους, τα εξαρτήματά τους και άλλα όργανα NDT. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην ανάλυση των υλικών που επιτρέπουν στους πελάτες μας για να επιτηρήσουν, να ελέγξουν και να επικυρώσουν τις κρίσιμες διαδικασίες και τις αιτήσεις τους, επίσης τα αγαθά μας έχουν τα πιστοποιητικά CE.

Το TMTeck είναι δεσμευμένο στη συντήρηση της μακροπρόθεσμης συνεργασίας με τους πελάτες μας με την προσφορά των ασύγκριτων υπηρεσιών, των συμβουλών τεχνολογίας και της βοήθειας. Σχεδιάζουμε και παράγουμε ένα ευρύ φάσμα του εξοπλισμού και των εξαρτημάτων υψηλής επίδοσης NDT. Με τη συνεχή έμφασή μας στην εστίαση πελατών και τη σφαιρική ανταγωνιστικότητα, TMTeck είναι πάντα μια από τη τοπ σειρά των παγκόσμιας ποιότητας επιχειρήσεων όταν την οδήγηση στον εξοπλισμό NDT. Και αναπτύσσουμε τα προϊόντα καινούριας τηλεοπτικής σειράς σύμφωνα με τη ζήτηση στην αγορά. Μπορούμε να προσφέρουμε την καλή εγγύηση για τους πελάτες μας.

Εργοστάσιο

ΚΙΝΑ TMTeck Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

ΚΙΝΑ TMTeck Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Επίσκεψη πελατών

ΚΙΝΑ TMTeck Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Ιστορία

το 2007, TMTeck Manufacturing Limited ιδρύθηκε, το πρώτο είδος προωθημένης προϊόν επιτυχώς σειράς μας μετρητή πάχους επιστρώματος
το 2008, σειρά υπερηχητικού ανιχνευτή ρωγμών βγαίνει, απολαμβάνοντας την υψηλή φήμη στις ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες.
το 2009, ελεγκτής σκληρότητας Leeb σειράς έρχεται στην αγορά επιτυχώς, η αγορά έντονα.
το 2010, η Co. οργάνων TMTeck επιχείρησης του Πεκίνου μας, ΕΠΕ ιδρύθηκε.
2011, το προϊόν ναυαρχίδων --Ο υπερηχητικός μετρητής πάχους που αναπτύσσεται επιτυχώς, οδηγεί την απόδοση περισσότερο από ένα εκατομμύριο
το 2014, ανέπτυξε επιτυχώς την τεχνολογία για να κάνει όλα τα είδη υπερηχητικών ελέγχων που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των οργάνων της Γερμανίας, OLYMPUS και άλλων δυτικών χωρών.
2015, τα ελκυστικότερα προϊόντα - ο υπερηχητικός μετρητής πάχους σειράς ανίχνευσης TM281 Α & Β βγαίνει .spoken υψηλό από τους πελάτες.
το 2016, κινημένη η εργοστάσιο νέα βιομηχανική περιοχή μας, εργαστήριο εργοστασίων είναι 300m ², πολύ αυξανόμενη ικανότητα παραγωγής

το 2017, ο νέος εξωτερικός ελεγκτής TMR360 τραχύτητας τύπων αισθητήρων μπήκε στην αγορά επιτυχώς και απόλαυσε τη μεγάλη φήμη σε αυτήν την βιομηχανία.
το 2018, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των βορειοαμερικανικών πελατών, αναπτύξαμε τους αποσπάσιμους ελέγχους σειράς DA διπλός-κρυστάλλου και άλλους σύνθετους μετατροπείς κρυστάλλου, οι οποίοι έχουν την υψηλότερη ευαισθησία από τις Γερμανίες.
το 2019, είμαστε δεσμευμένοι στην έρευνα και την ανάπτυξη των ανιχνευτών ρωγμών συγκόλλησης ρευμάτων στροβίλου, και θα προωθήσουμε σύντομα τους βιομηχανία-οδηγώντας πλήρης-ψηφιακούς ανιχνευτές ρωγμών ρευμάτων στροβίλου που υποχωρητικός με τα πρότυπα en1711-2000 της ΕΕ και τα εθνικά πρότυπα GB/T26954-2011
 

Υπηρεσία

1. Το προϊόν της επιχείρησής μας μπορεί να επισκευαστεί δωρεάν μέσα σε διετή. Επίσης η επισκευή ολόκληρης της ζωής των produc.

2. Εάν το προϊόν είναι απαίτηση εντός της εγγυητικής περιόδου (εκτός από τα εξαρτήματα μη-επισκευής), παρακαλώ στείλετε το προϊόν για την επισκευή από το δικαίωμα της κάρτας εγγύησης. Εάν η ημερομηνία ζημίας προϊόντων είναι υπερήμερη, η επιχείρησή μας θα χρεώσει για την επισκευή.

3. Εάν το προϊόν υπόκειται στην κατάχρηση, το ατύχημα, την αλλαγή, την τροποποίηση, να πειράξει, το neligence, κακή χρήση, ή έχει επισκευαστεί ή έχει συντηρηθεί από καθεμία που δεν εγκρίνεται για να παρέχει τέτοια υπηρεσία, ή δεν είχε την κάρτα εγγύησης, η επιχείρησή μας δεν θα είναι αρμόδια για την επισκευή.

4. Ο χρήστης πρέπει να συμπληρώσει αυτήν την κάρτα και να στείλει στην επιχείρηση που αγόρασε το προϊόν, διαφορετικά, το προϊόν δεν μπορεί να επισκευαστεί δωρεάν.

Η ομάδα μας

ΚΙΝΑ TMTeck Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ TMTeck Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ TMTeck Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

ΚΙΝΑ TMTeck Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Στοιχεία επικοινωνίας