Να στείλετε μήνυμα
aboutus
Γραμμή Παραγωγής

Εγγυώμαστε να παρέχουμε σε σας πρώτης τάξεως ποιοτικά προϊόντα την αρχικές παραγωγή και τη συσκευασία εργοστασίων. Συμμορφωνόμαστε αυστηρά με τις απαιτήσεις των επαγγελματικών προτύπων, ολόκληρες οι διαδικασίες κατορθώνονται και ελέγχονται με την τυποποίηση για να εξασφαλίσουν τον υψηλό - ποιότητα των προϊόντων.

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις για την ποιότητα, μπορούμε να παρέχουμε σε σας το πιστοποιητικό πηγής προϊόντων, για τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών, μπορούμε να διευθύνουμε τα περιεκτικά εργαστηριακά τεστ.

Συνεργαστείτε με την ποιότητα και το τεχνικό όργανο αρχής επίβλεψης, χρησιμοποιούμε τα πιό προηγμένα και αποδοτικά όργανα δοκιμής, όλα τα προϊόντα έχουν περάσει μέσω των αυστηρών εξεταστικών διαδικασιών για να εξασφαλίσουν τη σταθερότητα και τη συμβατότητα προϊόντων. Έχουμε τις επιστημονικές και αυστηρές διαδικασίες δοκιμής ποιοτικού ελέγχου, σύμφωνα με όλους τους σχετικούς εθνικούς και διεθνείς βιομηχανικά τυποποιημένους.

TMTeck Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

TMTeck Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

TMTeck Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

TMTeck Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

TMTeck Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

TMTeck Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

TMTeck Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

 

 

OEM / ODM

Σύμφωνα με τις διαφορετικές ειδικές απαιτήσεις βιομηχανιών και του πελάτη, μπορούμε να παρέχουμε στις προσαρμοσμένες υπηρεσίες την επαγγελματικές ανάλυση απαίτησης και τη λειτουργία του καινοτόμου σχεδίου για να ικανοποιήσουμε τις ειδικές ανάγκες σας. Το TMTeck ως μέλη Συμβουλίου τυποποίησης βιομηχανίας NDT, συμμετέχει ενεργά στη διατύπωση βιομηχανικά τυποποιημένων, την αναθεώρηση και τη σχετική σύνταξη βιομηχανικά τυποποιημένων. να έχε τις οφειλόμενες συνεισφορές για την ανάπτυξη της βιομηχανίας NDT. Αυτήν την περίοδο, τα προϊόντα TMTeck έχουν γίνει συνιστώμενο εμπορικό σήμα για την εθνική επιτροπή δοκιμής και εθνική ειδική κατάρτιση επιθεωρητών συστημάτων ερευνών, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην κατασκευή, παραγωγή, διαδικασία ποιοτικού ελέγχου θερμικού, δοχείο πίεσης, αεροπορία, αεροδιάστημα, ηλεκτρική δύναμη, πετρέλαιο, χημική ουσία, σωλήνωση, στρατιωτική βιομηχανία, πυρηνική βιομηχανία, σκάφος, αυτοκίνητο, μεταλλουργία, δομή χάλυβα, σιδηρόδρομος, πανεπιστήμιο, έχει διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της γρήγορης ανάπτυξης της τεχνολογίας NDT και της ποιότητας των βιομηχανικών προϊόντων, εξασφαλίζει την εργασία ασφάλειας της βιομηχανικής παραγωγής και μειώνει τον κίνδυνο trade.TMTeck μπορεί να κάνει τα όργανα ως υπηρεσία cOem το /ODM πελατών needs.do.

TMTeck Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

TMTeck Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

TMTeck Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

TMTeck Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

Ε & Α

Το TMTeck έχει την τέλεια τεχνολογία παραγωγής, τους ολοκληρωμένους εξεταστικούς τρόπους και την ισχυρή ικανότητα Ε&Α. Από το φορητό όργανο NDT στο μεγάλο αυτόματο σύστημα ανίχνευσης, TMTeck είναι κύριο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και των πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού. Τα προϊόντα απονεμήθηκαν τον τίτλο των ανεξάρτητων προϊόντων καινοτομίας. Το TMTeck χρησιμοποιεί τα επιστημονικά πρότυπα για να διαχειριστεί τη διαδικασία παραγωγής, από την Ε&Α στην παραγωγή, όλα τα προϊόντα είναι εντελώς σύμφωνα με το ISO9001, κάθε συστατικό και όργανο θα περάσουν τις ακριβείς διαλογές και τις δοκιμές προτού η παράδοση, όργανο που συγκεντρώνει και που διορθώνει να είσαι εντελώς σύμφωνα με την τυποποιημένες διαδικασία και την προδιαγραφή να εξασφαλιστεί η ποιότητα του προϊόντος. Η ποιότητα και η απόδοση των προϊόντων TMTeck έχουν φθάσει στο κύριο επίπεδο βιομηχανίας. Τα προϊόντα TMTeck είχαν περάσει πολλές σημαντικές επαγγελματικές πιστοποιήσεις όπως η πιστοποίηση CE της ΕΕ, το ρωσικό GOST πιστοποιητικό, εντελώς σύμφωνα με τους διεθνείς σχετικούς βιομηχανικά τυποποιημένους.

TMTeck Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

TMTeck Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Στοιχεία επικοινωνίας