Να στείλετε μήνυμα
products

2um ψηφιακός φορητός ελεγκτής τραχύτητας επιφάνειας ακρίβειας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TMTeck
Πιστοποίηση: CE、ISO9001
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρα εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 30PCS/Two εβδομάδες
Λεπτομερής ενημέρωση
Ακρίβεια: ±2µm Θερμοκρασία λειτουργίας: 0~+40
Εξουσιοδότηση: 2 έτη Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: κύτταρο κουμπιών ασημένιος-ψευδάργυρου 1.5V (SR44×1pc)
Υγρασία λειτουργίας: =80% Ψήφισμα: 0.001mm
Υψηλό φως:

ψηφιακός φορητός ελεγκτής τραχύτητας επιφάνειας

,

2um φορητός ελεγκτής τραχύτητας επιφάνειας ακρίβειας

,

φορητός ψηφιακός ελεγκτής τραχύτητας επιφάνειας


Περιγραφή προϊόντων

Συγκριτής τραχύτητας (30 PC/σύνολο) του ελεγκτή τραχύτητας

 

Συγκριτής τραχύτητας (30 PC/σύνολο)
Αυτό το σύνολο περιέχει τα πρότυπα των έξι σημαντικότερων μεθόδων κατεργασίας στις επικρατούσες τιμές «AA». Αυτοί εμφανίζονται την τραχύτητα χρησιμοποιούνται για να συγκρίνουν και να καθορίσουν το βαθμό της επιφάνειας τελειώνουν με τη μέθοδο σύγκρισης και την εκτίμηση ή την ενίσχυση ματιών - γυαλί. Οι τραχιοί φραγμοί contast επιφάνειας αποτελούνται από τον έξοχο χάλυβα carbor 45 εκτός από το GCr15 που χρησιμοποιεί στο plat περιτυλίγοντας το φραγμό δειγμάτων. Και τα 30 speciments είναι βαθμολογημένα στο u ' AA (αριθμητικός μέσος όρος) και στο μετρικό RA αντίτιμων um.
2um ψηφιακός φορητός ελεγκτής τραχύτητας επιφάνειας ακρίβειας 0

Περίπου ΗΠΑ

 

Co. οργάνων TMTeck, ΕΠΕ (εφεξής: TMTeck) είναι κατασκευαστές και προμηθευτές ενός κύριοι NDT στο Πεκίνο Κίνα και παρέχει τις καινοτόμες τεχνολογίες και την περιεκτική τεχνογνωσία στους πελάτες οφελών σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Μέχρι τώρα, TMTeck είναι ενεργό στους τομείς των technology-driven λύσεων επιθεώρησης που παραδίδουν την παραγωγικότητα, την ποιότητα και την ασφάλεια.

 

Άρχισε από τους υπερηχητικούς μετατροπείς και ο μετρητής πάχους επιστρώματος, τώρα TMTeck έχει αναπτύξει περισσότερες από 10 σειρές δοκιμής των οργάνων, συμπεριλαμβανομένου του υπερηχητικού ανιχνευτή ρωγμών, ντύνοντας το μετρητή πάχους, τους ελεγκτές σκληρότητας, τον υπερηχητικό μετρητή πάχους, τα εξαρτήματά τους και άλλα όργανα NDT. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην ανάλυση των υλικών που επιτρέπουν στους πελάτες μας για να επιτηρήσουν, να ελέγξουν και να επικυρώσουν τις κρίσιμες διαδικασίες και τις αιτήσεις τους, επίσης τα αγαθά μας έχουν τα πιστοποιητικά CE.

 

Το TMTeck είναι δεσμευμένο στη συντήρηση της μακροπρόθεσμης συνεργασίας με τους πελάτες μας με την προσφορά των ασύγκριτων υπηρεσιών, των συμβουλών τεχνολογίας και της βοήθειας. Σχεδιάζουμε και παράγουμε ένα ευρύ φάσμα του εξοπλισμού και των εξαρτημάτων υψηλής επίδοσης NDT. Με τη συνεχή έμφασή μας στην εστίαση πελατών και τη σφαιρική ανταγωνιστικότητα, TMTeck είναι πάντα μια από τη τοπ σειρά των παγκόσμιας ποιότητας επιχειρήσεων όταν την οδήγηση στον εξοπλισμό NDT. Και αναπτύσσουμε τα προϊόντα καινούριας τηλεοπτικής σειράς σύμφωνα με τη ζήτηση στην αγορά. Μπορούμε να προσφέρουμε την καλή εγγύηση για τους πελάτες μας.

 

 

 

Η ιστορία μας

 

το 2007, TMTeck Manufacturing Limited ιδρύθηκε, το πρώτο είδος προωθημένης προϊόν επιτυχώς σειράς μας μετρητή πάχους επιστρώματος

το 2008, σειρά υπερηχητικού ανιχνευτή ρωγμών βγαίνει, απολαμβάνοντας την υψηλή φήμη στις ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες.

το 2009, ελεγκτής σκληρότητας Leeb σειράς έρχεται στην αγορά επιτυχώς, η αγορά έντονα.

το 2010, η Co. οργάνων TMTeck επιχείρησης του Πεκίνου μας, ΕΠΕ ιδρύθηκε.

2011, το προϊόν ναυαρχίδων --Ο υπερηχητικός μετρητής πάχους που αναπτύσσεται επιτυχώς, οδηγεί την απόδοση περισσότερο από ένα εκατομμύριο

το 2014, ανέπτυξε επιτυχώς την τεχνολογία για να κάνει όλα τα είδη υπερηχητικών ελέγχων που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των οργάνων της Γερμανίας, OLYMPUS και άλλων δυτικών χωρών.

2015, τα ελκυστικότερα προϊόντα - ο υπερηχητικός μετρητής πάχους σειράς ανίχνευσης TM281 Α & Β βγαίνει .spoken υψηλό από τους πελάτες.

το 2016, κινημένη η εργοστάσιο νέα βιομηχανική περιοχή μας, εργαστήριο εργοστασίων είναι 300m ², πολύ αυξανόμενη ικανότητα παραγωγής

 

Η υπηρεσία μας

 

1. Το προϊόν της επιχείρησής μας μπορεί να επισκευαστεί δωρεάν μέσα σε διετή. Επίσης η επισκευή ολόκληρης της ζωής των produc.

 

2. Εάν το προϊόν είναι απαίτηση εντός της εγγυητικής περιόδου (εκτός από τα εξαρτήματα μη-επισκευής), παρακαλώ στείλετε το προϊόν για την επισκευή από το δικαίωμα της κάρτας εγγύησης. Εάν η ημερομηνία ζημίας προϊόντων είναι υπερήμερη, η επιχείρησή μας θα χρεώσει για την επισκευή.

 

3. Εάν το προϊόν υπόκειται στην κατάχρηση, το ατύχημα, την αλλαγή, την τροποποίηση, να πειράξει, το neligence, κακή χρήση, ή έχει επισκευαστεί ή έχει συντηρηθεί από καθεμία που δεν εγκρίνεται για να παρέχει τέτοια υπηρεσία, ή δεν είχε την κάρτα εγγύησης, η επιχείρησή μας δεν θα είναι αρμόδια για την επισκευή.

 

4. Ο χρήστης πρέπει να συμπληρώσει αυτήν την κάρτα και να στείλει στην επιχείρηση που αγόρασε το προϊόν, διαφορετικά, το προϊόν δεν μπορεί να επισκευαστεί δωρεάν.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
TIKI

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613716082163

WhatsApp : +8613911515082